Book Navigation

SOMMERKURSUS

Sommerkursus maleri/collage  UGE 30 – 2022 Roskilde

Tidspunkt: Uge 30, man-fre (25.-29. juli)  kl 10-15.30 alle dage.

Kurset er for dig, der har arbejdet med billeder før og har brug for et “skub”eller for dig der ikke har malet meget før (ring enedelig 27348228, hvis du er i tvivl om kurset er for dig). Kurset vil være et intensivt uge-forløb og tage udgangspunkt i dig og dit arbejde med billeder i den kreative proces. Jeg står klar med input, rådgivning og forskellige oplæg samt måder at gribe et billede an på. I sidste ende af kurset arbejder den enkelte mere og mere selvstændigt med de billeder, der er startet op ift. eget udtryk.

Kurset vil i høj grad have eksperimenterende karakter og vil kombinere øvelser/teknikker indenfor collage, tegning og maleri. Kurset vil åbne mulighed for at sparre med andre i et kreativt miljø.

Sommerkurset varetages af billedkunstner Mia Willaume

Pris: 4500,- inkl.lækker frokost, kaffe/the hver dag.

  • Tilmelding: tilmelding/mere info via link her eller ring til Mette (kursusadmin) på  +45 27215701
    Find også begivenheden på Billedlaboratoriets Facebookside
  • Hvor: “KunstVærket” Ledreborg Alle 100A, 4000 Roskilde
  • Materialer: Lærreder samt øvrige materialer medbriger du selv (liste sendes ud). Enkelte øvrige materialer kan tilkøbes. FX “malebar” med alle gode akrylfarver  til 50,- pr dag.
  • Kursussted: “KunstVærket” er et stort og funktionelt hus som har et stort atelier /værksted med udsigt over marker og grønne arealer. Der er store terrasser, spisestue, køkken, wcer mm.  I atelieret på kursusstedet er der staffelier, bøtter, spande, klude, pensler til alle låns