Book Navigation

POWER HOUSE – ATELIER MIA WILLAUME

Bygningen

I efteråret 2023 “ramlede” jeg ind i dette fantastiske sted.

   

Efter måneders arbejde på bygningen/lokalet inkl en del nedsmeltninger og udfordrende “startproblemer” (OG som jeg stadig er i proces med at komme “helt hjem” på), kan jeg endelig afsløre min nye perle og location, kun 1 km fra torvet i Køge og med udsigt til Åsen.
Jeg er rykket ind i dette unikke rum og så småt kommet igang med at arbejde. Men der er stadig meget at tage sig af på bygningen og i etableringen. Jeg ser frem til at det hele falder på plads og bliver klar.

Mit nye atelier er beliggende i en industriel bygning fra 1932. En tidligere og såkaldt 10000 volts bygning, en højspændings- og transformatorstation. Så for mig er dette ikke “bare” et sted, det er en oplevelse.

Jeg faldt naturligvis, og helt irrationelt, pladask for rummet og bygningen; uden lys, uden varme, uden kloak og vand i bygningen og med et kæmpe hul i gulvet!

Altså udelukkende en “skal” med lidt sporadiske stikkontakter.
Jeg var rørt på et sekund da jeg trådte ind i det næsten 4 meter høje rum. Dumt. Uansvarligt at gå videre, men sådan er det nogengange med den slags…og mig??

Stortset alt i bygningen stod stille hen, og fortalte historier om engang.
Farver, kalk og interiør har mest af alt stået urørt siden 1932. En bygning som nærmest har museumspræg.
Bygningens kraft fra fortiden smelter sammen med nutidens energier, som jeg håber forvandles til en masse inspiration, farverige motiver med saft og kraft.

Lokalet kan føde så mange kreative gode timer og processer både for mig og andre i nye og gamle fællesskaber og netværk.
Her kombineres historie, kunst og energi i ny og gammel form. Jeg håber arven fra bygningen og den helt særlig energi i højspændingshuset vil folde sine 10000 volt ud i ny inspiration og nye “blomstrende” værker.

Derfor har jeg døbt mit atelier POWERHOUSE

OG jeg GLÆDER mig til at sætte strøm til det! Få det malet færdigt, gjort klar, sat lys, indrettet, gjort rent og SÅ slå de gamle døre op og invitere indenfor til åbning/reception efter sommerferien.

Glæder mig til at se jer.

??

Velkommen til mit Atelier (besøg/book)

Du er altid velkommen til at besøge mit atelier.
ÅBEN ALLE DAGE EFTER AFTALE

Du booker bare den tid der passer dig på enten på telefon eller mail:

Tlf.: +45 2734 8228
info@miawillaume.dk

Adressen er:
Atelier Mia Willaume * POWERHOUSE
Ølbyvej 49B, 1 sal
(indgang i gavlen mod nord/højspændingsmasterne)
4600 Køge

Kontakt mig for info og priser
Det er muligt at låne et udvalg af værker med hjem

Workshops/Funktioner

Jeg holder åbent atelier, workshops , salgsudstillinger samt andre events nogle gange om året.

Skriv dig op på mit nyhedsbrev, hvis du vil inviteres / høre om udstilinger /projekter mm

POWERHOUSE fungerer pt som mit atelier og udstillingsrum. Jeg underviser og afholder kurser i huset. Med tiden vil huset kunne folde sig mere ud og kunne benyttes /bruges på flere måder, da bygningen rummer mange muligheder og inspiration.

Jeg er åben og nysgerrig på muligheder og inspiration. Kontakt mig hvis du har en god idé.

shop

Logo