Book Navigation

SOMMERKURSUS

Sommerkursus maleri/collage  UGE 30 – 2019 Roskilde

Tidspunkt: Uge 30, man-fre (22.-26. juli)  kl 10-15.30 alle dage.

Kurset er for dig, der har arbejdet med billeder før og har brug for et “skub”. Kurset vil være et intensivt uge-forløb og tage udgangspunkt i dig og dit arbejde med billeder i den kreative proces. Jeg står klar med input, rådgivning og forskellige oplæg samt måder at gribe et billede an på. I sidste ende af kurset arbejder den enkelte mere og mere selvstændigt med de billeder, der er startet op ift. eget udtryk.

Kurset vil i høj grad have eksperimenterende karakter og vil kombinere teknikker indenfor collage, tegning og maleri. Kurset vil åbne mulighed for at sparre med andre i et kreativt miljø.

Sommerkurset varetages af billedkunstner Mia Willaume

Pris: 3500,- inkl.lækker frokost, kaffe/the hver dag.

  • Tilmelding: tilmelding/mere info via link her eller ring til Mette (kursusadmin) på  +45 27215701
    Find også begivenheden på Billedlaboratoriets Facebookside her
  • Hvor: “KunstVærket” Ledreborg Alle 100A, 4000 Roskilde
  • Materialer: Lærreder samt øvrige materialer medbriger du selv (liste sendes ud). Enkelte øvrige materialer kan tilkøbes. FX “malebar” med alle gode akrylfarver til 50,- pr dag.
  • Kursussted: “KunstVærket” er et stort og funktionelt hus som har et stort atelier /værksted med udsigt over marker og grønne arealer. Der er store terrasser, spisestue, køkken, wcer mm.  I atelieret på kursusstedet er der staffelier, bøtter, spande, klude, pensler til alle låns

Billedlaboratoriet på Facebook findes her 

Billedlaboratoriet web findes her