Book Navigation
Er trillet videre…lidt længere mod øst og for mit vedkommende tilbage til Vestegnen.
Her har jeg slået mig ned på ubestemt tid med lærred og maling.
For at finde ro til nye malerier, for at kunne arbejde større ting op, men også for at udstille og lave events.
Rummets 100 m2 har så mange muligheder.
Jeg har boet i 2630, i 2640 og nu skal jeg arbejde i 2620, Albertslund…og jeg er glad!
Elsker at livet stadig kan overraske …og føles som en rejse.
Seneste bedrifter i området var da jeg barn, hvor jeg cyklede ud og slog kolbøtter på “Albertslund-bjerget”, og nød lange sommerdage i badesøen.
Jeg gik til Disco Jazz på danseskolen “Havdrup dans” i Albertslund-centeret og senere havnede jeg, af stadig uvisse årsager, på EFG Handel og kontor på Vestegnens Handelsskole, sidstnævnte i øvrigt nok tæt på at være jordens største fejl-casting.
Nu er jeg her, midt i livet og samtidig midt i det helt almindelige liv, dumpet lige ned i det der kaldes “værkstedsgården” klemt ned imellem et fængsel og en genbrugsstation.
I et rum, med højt til loftet, der fungerer som flugtvej med lyserød nødudgang; et område/sted fyldt med mangfoldighed og almindelighed, fra musikere til mekanikere og fra gørtler til gravør.
En social safari, en rebus, en collage som nærmest løfter dette industriområde op til noget eksotisk…ihvertfald for mig.
Det inspirerer mig….faktisk også at være “tilbage til fremtiden”, måske skal “noget” samles op her.
Her har jeg fundet en hule, en oase, en legeplads, et frirum, en pause, et skridt, et open space, et atelier og måske et lille mirakel.
Jeg deler stedet med den dygtige Simone Sandahl ( kunstfotograf) https://instagram.com/sandahl_?utm_medium=copy_link
Her vil vi være i fin duet.
Et fantastisk og råt rum, som jeg glæder mig til at bruge og jeg glæder mig til at fordybe mig og finde inspiration, og ikke mindst blande og tage tilløb med 10 liter orange maling…altså hvis det er det jeg lige har lyst til den dag..
Nu skal der pakkes ud, males væg, sættes op og installeres.
OG..As usual…Kig forbi mig når du har lyst, men skriv lige en sms inden 27348228
Jeg inviterer også og DET glæder jeg mig til og ellers så hæng på her på kanalen , hvor jeg helt sikkert lægger en masse nyt op.
Kærlig hilsen
Mia ??