Book Navigation
Jeg deltager på denne kunstmesse i København i år.
Jeg har fået et begrænset antal fribilletter til rådighed, som jeg vil dele med jer.
Sig til og send mig en besked/mail, hvis du vil kigge forbi og have en billet til fri entré???
Glæder mig til at vise mine nyeste malerier på messen????
Jeg befinder mig på stand A21
Del gerne!

 

 

THE ART FAIR Kunst for alle 2023

Lokomotivværkstedet Cph. 

 

En traditionsrig kunstmesse i stadig udvikling

Når dørene slås op til messen ”The Art Fair Kunst for alle 2023” i Lokomotivværkstedet er 150 kunstnere og en række gallerier klar til tre intense dage fra fredag den 06. oktober til søndag den 08. oktober.

Messens navn: ”THE ART FAIR Kunst for alle” skal tages helt bogstaveligt. Her er nemlig både kunst af kendte galleriers nøje udvalgte, etablerede kunstnere og en stor mængde selvstændige, professionelle kunstnere samt det, man kan kalde vækstlaget i dansk kunst, forstået som de nye, 

upcoming talenter. 

Det giver de besøgende en enestående mulighed for at stifte bekendtskab med bredden i dansk kunst. Man kan orientere sig i galleriers præsentationer af de kunstnere, de synes er bedst, og man kan omvendt også møde den udøvende kunstner selv eller se hvad der rører sig blandt helt nye kunstnere. 

Arrangørens kongstanke er, at mixet mellem erfarne messedeltagere og nytilkomne kunstnere giver diversitet og plads til fornyelse hos alle involverede, samtidig med at messens traditioner og særkende fastholdes. Publikum vil både kunne møde elskede gengangere og helt ukendte navne, og messens gæster kan finde mange stilarter, prisklasser, og materialer. 

Hovedvægten ligger på billedkunst, men også skulptur, keramik, glaskunst og fotokunst er repræsenteret.

Udover de over mange individuelle kunstnerstande er de deltagende gallerier bl.a. Galleri Oxholm, Galleri Rasmus, Galerie Knud Grothe, Galleri V58, Galleri A, Space Gallery og Gallery KBH kunst.

For 3 år i træk præsenterer Artblogger og kunstskribent Connie Boe Boss (coboboblog) Upcoming Area med 6 unge, ukendte kunstnere. Her får publikum mulighed for at opleve nye talenter og se hvor nutidskunsten bevæger sig hen. 

Rigtig mange køber kunst til både virksomheder og egne hjem på messen, og netop fordi udvalget er så mangfoldigt er der mulighed for at alle kan finde præcis det, de synes er interessant kunst. Smukke værker, provokerende værker, tankevækkende, nyskabende eller humoristiske værker… 

 

Der er mulighed for at få sit portræt med hjem! Kunstnerveteranen Jeff Ibbo vil tegne portrætter for kun 100 kr. og den erfarne kunstner Grethe Tranberg hjælper under hele messen malelystne børn i gang på børnestanden. I år vil der ligeledes være en skattejagt for børn.

Kunstnerne og galleristerne står klar alle tre dage til en snak med de besøgende i de spændende rå haller i Lokomotivværkstedets ca. 9.000 m2, skråt over for Fisketorvet.

Der er mulighed for betalingsparkering ved Lokomotivværkstedet.

Seks gange i timen i hele messens åbningstid er der shuttlebus fra Dybbølsbro Station til Lokomotivværkstedet. Opsamlingssted ved Dybbølsbro station fremgår af vores hjemmeside www.kunstforalle.dk. 

THE ART FAIR Kunst for alle – www.kunstforalle.dk

Lokomotivværkstedet – Otto Busses Vej 5A – 2450 København SV – www.lvcph.dk

Åbningstider:

Fredag den 06. oktober       kl. 15.00 – 20.00  

Lørdag den 07. oktober kl. 10.00 – 18.00

Søndag den 08. oktober kl. 10.00 – 17.00

Entré: Kr. 100,- Børn u. 16 år gratis adgang.