Book Navigation
NYE – LINOLEUMSTRYK
????
SÅ er mine to nye grafiske tryk til salg på min webshop??
Begge tryk er udsprunget af min store nysgerrighed og evige interesse for mennesker og relationer, om alt det, som binder os sammen, og det som skiller os ad.
Her præsenterer jeg dem begge:

“DER HVOR JEG ENDER OG DU BEGYNDER”
Linoleumstryk
230 gram Hahnemühle
Begrænset oplag: 30 stk
Signeret
Nummereret
Møder mellem mennesker interesserer mig; og af en eller anden årsag er min proces meget ofte styret af lysten til at få løse ender til at hænge sammen og modsætninger til at mødes, at skabe forbundethed.
Hvordan og hvor langt er vi viklet ind i hinanden. Føler vi os frie eller bundet i vores relation. Kan man være bundet og samtidig føle sig fri eller være fri og føle sig bundet.
Jeg er optaget af grænsen imellem dig og mig, vores måde at være sammen på, og vores måde at være ”os selv” på, og især feltet derimellem.

“VI”
Linoleumstryk
230 gram Hahnemühle
To størrelser:
Pris: 650,- / 950,-
Signeret
Nummeret 1/1
Hvert tryk er unikt, “du og jeg”-formerne er placeret med variation og forskellighed i afstand og forskydninger på formatet.
Alle tryk er nummereret 1/1.
Handler om relationen, der opstår imellem disse to celler/æg/forme et “du” og et “jeg”, hvor de enten optages af hinanden eller skaber mere afstand til hinanden. Hvad sker der når du lægger mere eller mindre af dig i “fællesmængden”.
Farverne blå, rød blander sig til en ny form og en ny farve.
Hvor meget er vi os selv og hvor meget er vi hinanden.
Hvordan er vi i en relation forbundet/knyttet sammen.
Vælg dit eget, se info på webshop.