Book Navigation

NØRHALNE VISER KUNST 2020
30. januar – 2. februar
Gratis adgang
Åbningstider: Torsdag 19-21, Fredag 9-19, Lørdag og Søndag 10-17.

Nørhalne Hallen danner igen rammen om en stor kunstudstilling med 60-70 kunstnere, fordelt på malerier, glas, keramik, porcelæn, smykker, skulpturer, sten, bronze og tekstil. Udstillingen åbnes officielt torsdag kl. 19.00. I forbindelse med ferniseringen vil der være musikalsk underholdning og et glas vin.
Det er 21. gang der arrangeres udstilling i Nørhalne Hallen og det sker i tæt samarbejde mellem IFN’s Kunstvenner og Idrætsforeningen Fremad Nørhalne. Udstillingen er blevet til noget af et tilløbsstykke. De senere år er udstillingen blevet besøgt af 6000-8000 gæster de dage udstillingen varer – i år fra torsdag den 30. januar til søndag den 2. februar. Det betyder også, at flere og flere anerkendte og professionelle kunstnere fra hele landet anmoder om at deltage.
Hver udstiller skænker et mindre kunstværk, som bortloddes blandt de gæster, som køber et katalog ved indgangen. Udtrækning af vinderne foregår søndag kl. 16.30 og vinderne vil blive offentliggjort på foreningens hjemmeside.
Der etableres kunstcafe i Hallen, med mulighed for at købe kaffe med brød eller kage, en kold øl eller et glas vin.

 

Adresse: Gustav Zimmersvej 27, 9430 Vadum, Danmark