Book Navigation

LIV OG LYS / HumanRise

I dag er Kvindernes internationale kampdag, og endda min fødselsdag – så det skal FEJRES!!

“Du er sår’n den ret godtroende type”, fik jeg engang at vide! 

Et negativt tonefald, husker jeg. Jeg fik følelsen af at skulle optræde hårdere, smartere og mindre åben og følsom. Gu’ var jeg nok mere følsom end gennemsnittet, og ja, jeg tror stadig naivt og blindt på det bedste i mennesker. Jeg har til tider også brugt fantasiens magi og maleriet til enten at glemme eller til at få følelsen af at skabe og være i en bedre verden.

Men godtroende kan erstattes af ordet tillidsfuld, og DET vil jeg på denne dag virkelig gerne vil slå et slag for!

I den anledning kan jeg med stor glæde præsentere et nyt eksklusivt Giclée kunsttryk af mit værk “ECHOES OF LIGHT 5”

• 65 x 80 cm

• 300 gram fineart delicate museumspapir

• Signeret og nummereret

• Begrænset oplag på 30 stk.

De er netop lagt til salg på min webshop: https://miawillaume.bigcartel.com/product/kunsttryk-echoes-of-light

 

 

Vi står lige nu i en verden fuld af omvæltninger, en tid hvor medier pumper os med dårlige, negative og “farlige” nyheder, der skaber frygt, angst og modløshed. Vi står i en tid, hvor vi har brug for at tro på og kæmpe for det gode, det bæredygtige, det smukke og positive. Det lyse, fredelige, givende, medmenneskelige, bløde og glædelige. For smil, for skønhed, for kærligheden. For lys, fred og tillid.

Tillid avler tillid, lys avler lys. Så med dette værk “Echoes of Light 5”, ønsker jeg at bringe budskabet om, at vi kan rejse os. Også i svære tider. 

Rejse os og vælge det bedste for os selv og hinanden. Vælge lyset og løfte os op over dysfunktionelle systemer, hæve os over frygt og ondskab. Kæmpe for friheden til at være den, man vil og er, friheden væk fra forældede strukturer, der paradoksalt nok taber og ødelægger mennesker mere, end de hjælper. 

Jeg vælger at tro på nye gode tider, en mere bæredygtig verden, hvor mennesker har brug for mennesker, hvor livet i samklang og tillid giver glæde og tryghed. Det kan vi (stadig) godt – sammen – 

ALLE SAMMEN <3

Jeg håber, værket vil skabe resonans og bidrage til et skønt ekkokor af mennesker, der i tillid til hinanden vil skabe en verden på et nyt værdifuldt fundament. 

DET vil jeg kæmpe for i al evighed, så naiv er jeg nemlig – stadig 😀

OG derfor støtter jeg i år organisationen HUMAN RISE med 250,- kr. for hvert solgt kunsttryk

HumanRise arbejder for at støtte sygdomsramte familier med juridisk bistand og et frirum til børnene. Arbejdet i HumanRise handler om mennesker først. Om mennesker der rejser sig og kommer styrket videre. 

 www.humanrise.dk

Jeg håber, I vil hjælpe med at udbrede budskabet og støtte formålet. 

God kampdag til alle jer derude

Peace & Love

Mia

<3 <3 <3

www.miawillaume.dk