Book Navigation

Udstillingen “GREEN PORTAL” er opstået i mødet mellem de tre kunstnere; Marie J. Engelsvold, Stine Leth og Mia Willaume.
Fælles for alle tre kunstnere er, at de arbejder processuelt og abstrakt. De blander medier og materialer i deres værker for at opnå og afsøge materialets muligheder, med en legende og humoristisk tilgang, og som ofte er præget af sammenstød i farven og formen.
Et andet kendetegn for de tre kunstnere, er deres mange farver og sammensætninger af disse, som de i denne fællesudstilling gør op med. I udstillingen “GREEN PORTAL” , som de sammen går igennem, har de taget udfordringen op, og udelukkende arbejdet med farven grøn som hovedperson og linie gennem udstillingen.

Rejsen gennem ”The green portal” har for alle 3 kunstnere skabt nye måder at arbejde på.
For alle 3 kunstnere har farven en stor betydning. I udfordringen med kun at arbejde med farven grøn, skaber det en ramme for en dybere udforskning af en enkelt farve. Hvad gør lige præcis denne farve ved os ? Hvad sker der i processen ? Hvor går grænsen for, hvad der kan kaldes grøn? Arbejdet og udfordringen med kun at holde sig til en farve, har også
medvirket til en livlig dialog mellem kunstnerne gennem hele arbejdsprocessen.
“Green Portal” vil vise grønne værker indenfor maleri, fotografi, collage, strik/tekstil, video, mixed media og skulptur/installation.

Alle er velkomne til ferniseringen 21/-19 kl 13-15

Udstillingen kan ses Galleri kbh kunst, Øster Søgade 34, 1357 Kbh K.

Læs mere her